Den klassiske
Hos Bella Italia i Lille rådhusgade serveres der som altid klassisk italiensk mad med utroligt sikker hånd. Og der gøres ikke en undtagelse under Dining Week, her står den på en tre rettes menu til 250 kr. (+billetgebyr) hvor der blandt andet bydes på “Risotto med trøffel, Hokkaido og sprødt” og “Braiseret kalvespidsbryst, braiseringssauce, kartoffelterrin og grønt”
Den med havudsigt
Bistro Grand Mére har på trods af den kun har ligget i Sønderborg i et par år slået sig fast som et sted der kunne have ligget på Sønder Havnegade altid. Her serveres franske bistro klassikere og under Dining Week er det også tre ærkefranske retter der er på menukortet for 250 kr. (+billetgebyr). Hovedretten er “Boeuf bearnaise – Oksefilet med bearnaise sauce, sprøde fritter og bagte tomater” inden man er nået så langt har man nydt en varm “Klassisk fransk løgsuppe, croutôn og comté ost”
Se hele menuen og køb billet her
Den centrale
The Grand Café ligger lige i hjertet af Sønderborg på Rådhustorvet, her serveres klassiske retter som de serveres i storbyer i det meste af verden. Menuen her er en tre retters til 250 kr. (+billetgebyr) og er nok den mest klassiske og sikre på Dining Week menuen i Sønderborg, og det er kun ment utroligt positivt. Hovedretten byder nemlig på et solidt stykke kød nemlig “New york striploin med bagt hvidløg & timian, rødvinssauce, kartofler og broccolini” og til dessert serveres “Cheesecake “The Grand Café”.
Se hele menuen og køb billet her
Den med stjernedrømme
Vi skal ikke kunne sige om Mattone på Sønder Havnegade drømmer om fine stjerne, men der er ambitioner i køkkenet og restauranten byder under Dining Week i Sønderborg på en gourmetoplevelse med en fem retters menu til 350 kr. (+billetgebyr)
På menuen bydes blandt andet på “Torsk med brød “croûte”, frikasse og pighvar fumet” og “Øllebrød “facon Mattone”.